субота, 14 лютого 2015 р.

Засідання ОМО вчителів української мови та літератури Тартаківського освітнього округу

11 лютого 2015 року у Тартаківській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося окружне методичне об'єднання вчителів  української мови та літератури. У рамках засідання вчитель української мови та літератури Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №5 Любов Уманська провела майстер-клас "Створення власних блогів з метою реалізації професійної компетентності". Любов Любомирівна детально ознайомила присутніх із теоретичними основами створення блогів, їх різновидами та особливостями. По завершенню майстер-класу відбулася презентація блогів "Перлинка", "Музейна справа"та "Канікули" Любові Уманської, а також блогів цьогорічних переможців обласного етапу конкурсу "Вчитель року".
Наступне питання, яке розглянули учасники ОМО, - реалізація Програми  "Обдарована дитина". Про перебіг виконання Програми детально розповіла методист РМК Любов Плюхін. До розмови приєдналися вчителі округу, вони обмінялись досвідом виконання Програми, переглянули педагогічну виставку, ознайомились з особливостями роботи з обдарованими дітьми засобами блогу "Акварелі слова" Марії Харук.
Досвідом роботи з використання ІК-технологій на уроках української літератури поділилася Орислава Звадюк, вона показала відеофрагменти уроку української літератури у 6 класі на тему: "Кожна пригода до мужності дорога, а мрія у кожного в серці живе" (за повістю Всеволода Нестайка "Тореадори з Васюківки".
Далі звітували педагоги, які готуються до атестації, - Оксана Шевчук, вчитель Лучицького НВК "ЗШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок", та Орислава Звадюк, вчитель Тартаківської ЗШ І-ІІІ ступенів.
Добірку бібліографічних описів статей фахових журналів та газет підготувала Оксана Дмитрук, вчитель Матівської ЗШ І-ІІ ступенів.
На завершення засідання керівник ОМО Марія Харук підвела підсумки роботи у 2014-2015 навчальному році, звернула увагу на здобутки та недоліки, висловила своє бачення роботи ОМО у наступному навчальному році.
Надія Шушко, 
секретар ОМО вчителів української мови та літератури 
Тартаківського освітнього округу

Немає коментарів:

Дописати коментар